Showroom

SL Stone Showroom

Wilt u een grote verscheidenheid aan maatwerk in uw interieur laten uitvoeren van natuursteen, composiet of keramiek en wenst u een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Houdt u bovendien van hoge kwaliteit en lage prijzen?

Onze grote showroom heeft regelmatig leuke kortingen voor bezoekers. Ons moderne assortiment is veelzijdig en biedt u de laagste prijsgarantie.

  • Volledige ontzorging, wij regelen alles!
  • Veel materiaal en producten uit eigen voorraad
  • Uitstekende luxe tegen scherpe prijzen

Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor een geslaagd en aangenaam bezoek.

Deskundig advies

Wij zijn nooit uitgepraat als het gaat over natuursteen, composiet en keramiek. SL Stone bestaat al meer dan 20 jaar en wordt in de regio Rotterdam erkend als trendsetter op het gebied van interieurproducten op maat. U kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen en ideeën over deze producten. Wilt u weten welk materiaal het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie?

  • Expertise en vakmanschap gegarandeerd
  • Korte levertijd door eigen productie
  • Ook voor in de bouwsector

U kunt deskundig advies krijgen bij SL Stone. We gaan verder over het onderwerp afmetingen. Heeft u de afmetingen al opgemeten waarvoor u natuursteen, composiet of keramisch maatwerk wenst? Dan kunnen onze behulpzame medewerkers u in een mum van tijd vertellen welk type voor u het beste is. Op die manier koopt u uw artikel op schaal en hoeft u geen geld te verspillen.

Call Now Button